Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری اهر گفت:‌ در جریان درگیری اخیر در چایکنار اکثر کسانی که در این درگیری دخیل بودند با صدور قرار تأمین کیفری به زندان روانه شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، حجت‌الاسلام محمدعلی نظری در دیدار قضات و کارکنان دادگستری و اعضای شورای اداری با امام جمعه اهر و محفل انس با قرآن به مناسبت هفته قوه قضائیه با تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات جامعه به دلیل اینکه از فرهنگ قرآنی کاملاً برخوردار نیستیم به وجود آمده و باعث برخی مشکلات اجتماعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دادگستری اهر یکی از دستگاه‌هایی است که فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و اخلاقی برگزار می‌کند، افزود: تنها دستگاهی که پناهگاه و ملجأ مردم مظلوم بوده دستگاه قضایی است و مردم از هر فردی و هر سمتی که باشد شکایت کند دستگاه قضایی به آن‌ها رسیدگی می‌کند به‌طوری که وظیفه ذاتی دادگستری، رسیدگی بدون اغماض به شکایات مردمی است.

رئیس دادگستری شهرستان اهر ادامه داد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست رئیس قوه قضائیه و هدف این دستگاه برابر قانون اساسی خدمت گذاری برای مردم در عرصه قضاوت و حقوق است، خدمتگزاران دستگاه قضایی همانند سربازان گمنام امام زمان(عج) زحمات بسیاری می‌کشند و امروز که شاهد امنیت و آرامش در شهرستان اهر هستیم در حالی که سایر عوامل و دستگاه‌ها نیز در این امر دخیل هستند ولی دستگاه قضایی در برقراری امنیت و آرامش نقش مؤثری دارد.

نظری بابیان اینکه قضات در رسیدگی به پرونده‌های واصله در طول سال گذشته تصمیمات بازدارنده صادر کرده‌اند و باعث شده‌اند تا جرائم خشن و مخل نظم عمومی در شهرستان اهر اتفاق نیفتد، گفت: اگر در برخورد با جرائم به‌صورت جدی و به‌موقع انجام نشود حتماً تبعاتی را در پی خواهد داشت و اگر جدی با این نوع جرائم برخورد شود بازدارندگی بیشتری خواهد داشت و از طرفی به دلیل اینکه شهرستان اهر طی سال‌های گذشته جرائم خشن و سرقت‌های آن‌چنانی نداشته یکی از شهرستان‌های امن آذربایجان شرقی است.

دادگستری اهر برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند

این مقام قضایی با ذکر اینکه در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دستگاه قضایی نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرد، بیان کرد: یکی از آسیب‌ها و معضلاتی که جامعه با آن درگیر است بیکاری جوانان بوده و اگر علل وقوع جرائم را بررسی کنیم نهایتاً به این عامل خواهیم رسید، معضل بیکاری در شهرستان اهر نیز حاکم بوده به‌طوری که دستگاه قضایی برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: در اجرای طرح‌های ملی از جمله آب‌رسانی، گاز، جاده و برق دستگاه قضایی نقش مؤثری دارد، به‌طور مثال در جاده اهر ـ تبریز که شاهد حوادث دل‌خراش و خانمان‌سوز هستیم و همین تصادفات در رتبه سوم جرائم ده‌گانه شهرستان اهر قرار دارد در رفع معارضین و مزاحمین اقدامات جدی و دستورات لازم صادر شده است، همچنین ضرب و جرح در رتبه نخست و توهین و اهانت در رتبه دوم جرائم شهرستان اهر است.

رسیدگی به بیش از 32 هزار پرونده در دادگستری شهرستان اهر

رئیس دادگستری شهرستان اهر با تأکید بر اینکه حوادث رانندگی گاهی منجر به فروپاشی بنیان خانواده‌ها و معضلات اجتماعی در جامعه می‌شود، گفت: در بحث حوادث رانندگی علاوه بر بی‌سرپرست شدن خانواده‌ها و برخی مشکلات اجتماعی می‌شود گاهاً شاهدیم که حتی منجر به فروپاشی خانواده‌ها نیز می‌شود و مشکلاتی که امروز از طرف حوادث رانندگی متوجه مردم منطقه است امیدواریم مسئولین اجرایی با اتمام پروژه بزرگراه اهر ـ تبریز به این معضلات خاتمه دهند.

نظری از رسیدگی به بیش از 32 هزار فقره پرونده طی سال گذشته در دادگستری شهرستان اهر خبر داد، بیان داشت: در جریان رسیدگی به این پرونده‌ها، پرونده‌های سنگین کیفری و حقوقی مطرح بوده و رسیدگی منجر به‌حکم و یا مجازات شده و از طرفی هر روز شاهد افزایش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی هستیم.

صدور قرار تأمین کیفری برای مخلان نظم امنیت عمومی در اهر

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در برخورد با مخلان نظم عمومی عزم جدی دارد، افزود: اگر در پرونده‌های مخلان نظم عمومی به‌طور قاطع، قانونی و در زمان خود رسیدگی نشود شاید با تنش‌های اجتماعی نیز روبه‌ر شویم و در جریان درگیری اخیر در چایکنار در حال رسیدگی به این پرونده هستیم و اکثر کسانی که در این درگیری دخیل بودند با صدور قرارهای تأمین کیفری به زندان روانه شده‌اند.

این مقام قضایی اضافه کرد: همین‌جا اعلام می‌کنیم که هرکسی در نظم عمومی جامعه خللی ایجاد کند دستگاه قضایی شهرستان اهر با خاطیان به‌طور جدی و قاطعانه برخورد می‌کند در حالی که امنیت و آرامش مردم از هر چیزی مهم‌تر است.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج

رئیس کل دادگستری البرز ظهر امروز در بازدیدی از بیمارستان امام خمینی (ره) از روند خدمات رسانی این بیمارستان آگاه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سه سال پس از دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، در بازدیدی از این بیمارستان از وضعیت ارائه خدمات درمانی این مرکز مطلع شد.

رئیس کل و برخی از مدیران دستگاه قضایی استان البرز با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، آی سی یو و دیالیز بازدید کردند و در ادامه در نشست مشترک با دکتر رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» و مدیران و تعدادی از پزشکان و کارکنان بیمارستان کرج آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی را مورد بررسی قرار دادند.

حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال 1400 و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود گفت: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان البرز در مرداد 1400 با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.

سابقه 20 ساله مشکلات بیمارستان

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به تاریخچه 20 ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود که پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رای به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکین اصلی مسترد شد.

 دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان

وی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تاکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه کلیه مطالبات تعیین شد و اقدامات برای شروع مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

فاضلی هریکندی متذکر شد: با برطرف شدن موانع در مسیر شروع مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در مرداد 1400 این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

افزایش ظرفیت بیمارستان

وی با یادآوری اینکه استان البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد تصریح کرد: احیای این بیمارستان با 108 تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به 128 تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان داشت.

 خدمات درمانی برای 130 هزار نفر

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با استناد به گزارش مدیران بیمارستان افزود: این مجموعه درمانی از  ابتدای احیا تا پایان اسفند 1402 برای نزدیک به 130 هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، آی سی یو، سی سی یو، بستری و اتاق عمل خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان کلیه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است تصریح کرد: دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد از ظرفیت‌های قانونی خود در توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند.

رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در استان، تلاش‌های استاندار فعلی و سابق، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز در تعامل و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضایی استان البرز برای احیای این بیمارستان تقدیر کرد.

در ابتدای این نشست دکتر رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» با تقدیر از تلاش و حمایت‌های دستگاه قضایی استان البرز در احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج متذکر شد: اگر ورود به موقع اتفاق نمی‌افتاد هم اکنون این بیمارستان تبدیل به بازار مبل شده بود.

کاهش پرونده‌های قضایی از 756 به 17 مورد

وی با بیان اینکه هم اکنون کلیه حقوق و معوقات پرسنل، پزشکان و بازنشستگان این بیمارستان پرداخت شده است تصریح کرد: با حمایت‌ها و مساعدت‌های قضایی انجام شده تعداد پرونده‌های بیمارستان در محاکم استان البرز از 756 مورد به 17 پرونده کاهش داشته است.

رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات و موانع پیش روی توسعه فیزیکی و ظرفیتی بیمارستان، خواستار کمک دستگاه قضایی و اجرایی در رفع تصرف از بخشی از اراضی این بیمارستان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عامل شرارت و تیراندازی در عنبرآباد زمین گیر شد
  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • برپایی میز خدمت دادگستری در کرمانشاه
  • نشست شورای فرهنگ عمومی در شهرستان اسلامشهر برگزار شد
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • صدور حکم توقیف اموال دو تن از مدیران اسبق تعاونی مسکن مهر دماوند
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • بازداشت شهردار مرند با اتهامات مالی
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد